Hotellet

Solsta hotell i Karlstad är till för alla som letar efter ett centralt boende i Karlstad.

Solsta Hotell ligger i hjärtat av Karlstad. Hotellet ligger nära Rådhuset, Karlstad domkyrka och Karlstad kongress- och konserthus. I närheten ligger även Sandgrund Lars Lerin museum och Värmlands Museum.

Karlstad har mycket att erbjuda till turister och hotellet har även nära till det mesta. I närheten finns sport, kultur, natur och shopping. Om man är intresserad av sport så rekommenderar vi ett besök på travbanan eller hockey Färjestad BK på Löfbergs arena.

Då Karlstad erbjuder ett stort utbud av olika kulturaktiviteter så rekommenderar vi även personer som är intresserade av kultur att komma till Karlstad. I närheten av hotellet så hittar ni bland annat Värmland opera, Värmlandsmuseum och Scala teatern.

Solsta Hotell

Incheckning
Vardagar kl 16.00 – 19.00
Helger från kl 12.00
Önskar du checka in övrig tid ber vi dig kontakta vår reception för att kunna tillgodose detta.

Hotellet erbjuder kostnadsfri frukost till våra hotellgäster. Förutom flerspråkig och service inriktade personal, så kan vi även hjälpa er med bokning av biljetter och guidade turer. Till våra hotellgäster erbjuder vi även fri wi-fi i allmänna utrymmen. Solsta Hotell har hiss och är en rökfri anläggning.

De 20 gästrummen på Solsta Hotell har hårtork. Gäster har på rummen tillgång till gratis wi-fi med höghastighetsanslutning. Tv:n har kabelkanaler. Städning erbjuds dagligen. Vi samarbetar även med ett flertal restauranger, Värmlands museum och Taxi kurir vilket gör att vi kan erbjuda våra gäster rabatter. Dagstidningar och veckotidningar, kaffe, te och kakor och finns 24 timmar om dygnet. Microvågsugn och porslin finns att tillgå.