SEINABO SEY

SEINABO SEY

Vi välkomnar Seinabo Sey, en av landets största artister och en uppenbar internationell angelägenhet, tillbaka till Karlstad!

Med sin storslagna spelning i Stockholm samt ett sönderhyllat nytt album i bagaget beger hon sig ut på vägarna 2019. Räkna med en show extra allt den 22 mars – Seinabo Sey är alltid 100% magi. Det var som om alla bara hade gått runt och väntat. Som om alla visste att hon var fantastisk redan innan vi hade hört talas om henne. Så när hon väl dök upp var vi redan mer än redo att sluta våra hjärtan runt henne.
Rösten var, självklart, det som drabbade oss först. En röst som fyller rum med värme, en röst som rycker upp dig med rötterna. Men ganska snart stod det klart att låtarna var lika stora som den där rösten. ”Younger” och ”Hard Time” som de två första låtar du släpper, vilken artist klarar av ett sånt trick? Seinabo Sey såklart, som den lättaste saken i världen!
Album nummer två; personliga och genomvackra ”I’m A Dream” landade i september 2018 och har unisont rönt lovord från såväl press som fans.
Det glödde från första sekund om Seinabos musik, men på scenen utvecklas detta till en formidabel eldsvåda. Låt er svepas med när hon återvänder till Nöjesfabriken den 22:a mars 2019!

Ålder: 18år
21.00-02.00
DJ före/efter gig

Välkommen till Nöjesfabriken!

INFORMATION
DATUM: fre 22 mar 2019
PLATS: Nöjesfabriken
PRIS: 425 kr
ÅLDER: 18 år