2 6 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

VÅRRUSET

I Karlstads vårrus får du tillsammans med tusentals andra tjejer springa, jogga eller gå fem kilometer längs en vacker naturskön bana.
Start och mål ligger vid grönområdet norr om Sundstatjärn emellan Sundsta-Älvkullengymnasiet och Norrstrandskyrkan. Banan är en fin och lättsprungen sträcka och går längs cykel- och gångvägar. Banan, med start och mål på sundsta, går genom Karlstads centrala delar. Den passerar bland annat sevärdheter och nöjesstråk som Värmlands Museum, Lerinmuseet, Sola i Karlstad, Kungsgatan vid Torget (En av Sveriges krogtätaste gata) Karlstad CCC, Gubbholmen samt avslutningsvis förbi Sundstatjärnen in i mål. Utmed banan finns musikunderhållning för att ge alla som deltar en rolig upplevelse och extra pepp längs vägen.

Läs mer om arrangemanget och hur du anmäler dig på https://varruset.se/lopp/karlstad/

Kommentera Dela

Kommentera

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box