2 6 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

JIMMY CARR

immy har samlat ett urval av hans allra bästa skämt tillsammans med ett helt nytt material för den ultimata komediföreställningen.
Jimmy Carr är en man som har ägnat sitt liv för att skapa perfekta skämt och har lämnat skratt efter skratt efter sig. JImmys nya turné kommer att destillera allt vi älskar att skratta åt och vara en otroligt och oöverträfflig kväll av underhållning.

Jimmy Carr har varit på stand-up scenen i ett och ett halvt decennium. På den tiden genomförde han nio utförsäljningsturnéer, som spelade nästan 2000 föreställningar till över två miljoner människor i över fyra kontinenter. Han har vunnit British Comedy Award för ”Best Live Stand-Up Tour” och har nominerats till Perrier Award. Nu är all den erfarenheten till nytta – du kan se allt av det bästa från hans extraordinära karriär i en show – det här är det bästa av Jimmy Carr.

Datum: Söndag 3 Juni
Plats: Karlstad CCC
Pris: 385:-

Kommentera Dela

Kommentera

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box