2 6 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

WILLIAM SPETZ – MORMOR JAG VET ATT DU ÄR I HIMLEN, MEN HAR DU TID EN TIMME?

Under hösten 2016 sattes William Spetz självbiografiska föreställning ”Mormor jag vet att du är i himlen, men har du tid en timme?” upp på Scalateatern i Stockholm.
Föreställningen återvände i våras för en rikstäckande, utsåld och flerfaldigt hyllad turné och har nu setts av över 23.000 personer, och på stor begäran är det nu klart att en andra turnévända går av stapeln under våren 2018.

”Mormor jag vet att du är i himlen, men har du tid en timme?” är en föreställning av och med William Spetz där vi får följa med honom under hans sista kväll med sin mormor Ulla. För henne berättar han om en uppväxt med pushiga gympalärare, kroppskomplex och ilandskamper. Vi möter också den prestationssjuka Lisa som måste ha betyget A i allt för att kunna sova om nätterna. Men framför allt lär vi känna kvinnan som gav William allt, innan hon dog lungsjuk i hans famn den 6 januari 2015.

Information

Datum: Fredag 20 April, 19:00
Plats: Scalateatern, Västra Torggatan 1, Karlstad
Pris: Från 395:-

Kommentera Dela

Kommentera

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box