2 6 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

AL PITCHER – SVERIGE SYNDROME

Al Pitchers tidigare tre soloturnéer har samtliga varit rejäla publikframgångar som spelats för utsålda hus. Nya standup-showen Sverige Syndrome har premiär 27 oktober och beskrivs av Al som ett kärleksbrev till hans nya hemland Sverige.

Ingen observerar oss svenskar som Al Pitcher, med stor värme och häpnadsväckande träffsäkerhet. Hans soloföreställningar Fika, Påtår och Nääämen it’s Al Pitcher har gett honom en stor och trogen publik. I nya föreställningen Sverige Syndrome vänder Al på perspektivet och vi får lära känna vår nye landsman och ta del av hans resa: från födseln i England till barndomsåren i Nya Zeeland för att sedan landa här, med en svensk fru och två barn.

Datum: Söndag 22 April, 16:00
Plats: Scalateatern, Västra Torggatan 1, Karlstad
Pris: 215 – 395:-

Kommentera Dela

Kommentera

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box