2 6 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

LOUISE HOFFSTEN MED STORBAND 18/5

Scalateatern

Hon heter Louise Hoffsten, och Söndagen den 18 maj kommer hon till Scalateatern i ett arrangemang av StorbandsPoolen. ”- Detta är nåt jag verkligen vill göra”, sa Louise då StorbandsPoolen kontaktade henne!

Men hon har femton års erfarenhet av ett annat liv. Ett liv där gråten varit en lika nära vän som skrattet. Ett liv där inget längre är sig likt. Ett liv där bluesen är en realitet, inte något som hon bara sjunger om. Bluesen, det blå, är en konstant. Till en början var det ett becksvart mörker, så småningom en blå vardag, i dag en levande verklighet med man och barn. Ett liv kort sagt.

Hon vet vilket som är hennes instrument. Rösten. Som är en gudagåva. En naturtillgång. Inget som går att köpa på tv-shop eller Blocket. Finns endast i ett exemplar. Lyssna noga. I den här serien av konserter kommer Louise att sjunga hela vägen från Linköping, till Memphis!

Louise kommer tillsammans med en kapellmästare som heter Mats Hålling, och ett storband som heter 0550 Big Band. Tillsammans kommer dessa få lokalen att rocka och gunga till toner av både svenska och amerikanska tonsättare, och där lite Elvis även finns med på ett hörn.

lateatern

Dela

One Response to “LOUISE HOFFSTEN MED STORBAND 18/5”

  1. %Y/%m/%d %H:%M

    I have been absent for some time, but now I remember why I used to love this site. Thank you, I will try and check back more often. How frequently you update your web site?